.

Geplaatst op vrijdag 02 maart 2012 @ 00:13 , 396 keer bekeken

Daan Schuurmans in bioscoopfilm Bellicher; Cel

Het tweede boek Cel uit de Bellicher-reeks van Charles den Tex wordt verfilmd. Daan Schuurmans gaat opnieuw Michael Bellicher spelen, dit maal in een film.
Daan Schuurmans in bioscoopfilm Bellicher; Cel

Het tweede boek Cel uit de Bellicher-reeks van Charles den Tex wordt verfilmd. Daan Schuurmans gaat opnieuw Michael Bellicher spelen, ditmaal in een bioscoopfilm over de communicatieadviseur, maakte distributeur Independent Films donderdag bekend.

"Ik heb heel veel zin opnieuw in de rol van Michael Bellicher dit huiveringwekkende en zenuwslopende avontuur aan te gaan", zegt Schuurmans in een reactie. Hij was eerder te zien in de televisieserie Bellicher; de Macht van Meneer Miller. De opnamen van de film beginnen in maart. In Bellicher; Cel is Michael Bellicher 's nachts getuige van een bizar auto-ongeluk waarbij doden vallen. Na te zijn verhoord wordt hij tot zijn verbazing aangehouden en een verdachte in het onderzoek. De film moet in september in de bioscopen draaien. De 40-jarige Schuurmans werkt momenteel aan zijn regiedebuut. Hij staat achter de camera voor een aflevering de BNN-serie Van God Los, dat vanaf eind mei te zien is.

 

 

Bellicher de macht van meneer miller - daan schuurmans - anna drijver

 

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: